50.000 Ontwikkeladviestrajecten weer vergeven

50.000 Ontwikkeladviestrajecten weer vergeven

Op 1 december is het ontwikkeladviesportaal weer geopend en vandaag was de limiet van 55.000 aanmeldingen alweer bereikt en is het ontwikkeladviesportaal gesloten. Een traject aanvragen is helaas niet meer mogelijk.

Ontwikkeladvies aanvragen was per 1 december weer mogelijk

Per 1 december 2020 was het Ontwikkeladviesportaal weer geopend.  Jij als werknemer, zelfstandigen en/of werkzoekende kon weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een mij. Er was ruimte voor maximaal 55.000 extra adviestrajecten. Alle trajecten zijn echter al direct binnen twee dagen vergeven!  Vandaag is het ontwikkeladviesportaal alweer gesloten.

Ergens was dit wel te verwachten. Daar de aanvraag van de eerste lichting van 22.000 ontwikkeladviezen, die eerder dit jaar mogelijk waren gemaakt, ook snel vergeven waren.

Desondanks had ik deze stormloop niet verwacht en heb ik helaas enkele mensen moeten teleurstellen.  Er gaan geruchten over een nieuwe regeling in 2021. Zodra ik hier mee van weet plaats ik een bericht op mijn site!