Noloc certificering behaald!

Noloc certificering behaald!

Vandaag heb ik onderstaande bericht in mijn mailbox ontvangen. Eind november heb ik mijn portfolio ingeleverd en nu ben ik toegelaten bij Noloc Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches!

Heel erg blij mee!


@Elske Huijbers

Je hebt recentelijk je (her)registratiedossier voor de Noloc erkenning ter beoordeling ingediend. Deze is inmiddels met POSITIEF resultaat beoordeeld.

Van harte gefeliciteerd met het behalen dan wel continueren van je Noloc erkenning!

Je bent vanaf nu opgenomen in het Noloc Beroepsregister, je doet automatisch mee met de overgangsregeling. Je bent daarnaast gerechtigd tot de einddatum van je erkenning het bijbehorende beeldmerk te gebruiken.

Het beeldmerk kun je voor eigen gebruik downloaden in de bibliotheek op de Noloc website.
Gebruik je titel en beeldmerk zoveel mogelijk in je communicatie zoals website, visitekaartjes, offertes, brochures en briefpapier. Je vergroot daarmee jouw en onze zichtbaarheid.

Nogmaals mijn felicitaties!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Bregman
Voorzitter Commissie Toelating en Registratie